Лесни домашни бисквити рецепти

вход през zajenata.bg
1240012

Домашни ореховки

2 белтъка, 120 г пудра захар, 1 супена лъжица оцет, 320 г смлени орехи, 100 г нарязани орехи.
Белтъците се разбиват на сняг със захарта. От този крем се оставят 2 супени лъжици, а в останалия се прибавя оцетът и се бърка още. Прибавят се орехите. Получава се тесто, което се разделя на 4 части. От всяка част се правят 20 топчици. Нареждат се в тава, намазана с масло и посипана с брашно. Отгоре се поръсват с нарязани орехи и се шприцоват с оставения крем от белтъка. Пекат се в умерена фурна, без да се зачервяват.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft