Рецепти с чушки за зимата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Чушки за пълнене в буркани
1010404

Чушки за пълнене в буркани

0 кг чушки (долма)
700 г сол
10 л вода
3 връзки магданоз

Чушките се разстилат на тънък пласт на прохладно място за 8-10 дни. Загнилите се отстраняват. Останалите чушки се измиват, почистват се от дръжките и семената и се бланшират в кипяща вода за 1-2 минути. Изваждат се и веднага се поставят в студена вода, за да се охладят бързо. Изстиналите чушки се поставят една в друга. Притискат се с решетка (кръст) и камък и се заливат със саламура. След вторият ден се претакат (източва се сока и се налива отново) всеки ден в продължение на 2 седмици.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft