Ама че вкусотия: Пилешки пържолки в нежна гъбена крем супичка

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Ама че вкусотия: Пилешки пържолки в нежна гъбена крем супичка
admin
Добавена от: admin
21 Март 2016
5641
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

400 гр. вода
1 супена лъжица сол
1 опаковка (500 гр.) гъби печурки
100 гр. олио
3 парчета пилешка пържола
1 готова гъбена крем супа
1 глава лук

Гъбите се измиват и се поставят да заврат в дълбок съд заедно със солта. Оставят се да къкрят около 5 минути, след което се отцеждат от водата. Оставят се да изстинат и след това се нарязват на парчета. 
Отделно се нарязват пържолите на парченца и се овалват в крем супата на прах. Така оваляните месца се пържат в сгорещеното олио. 
Пържат се до зачервяване, след което се изваждат в друг съд. В същото олио се пържи ситно нарязаният лук, а след това се добавят гъбите и се запържват около 15 минутки на слаб огън. 
Обратно в съда се връщат запържените пилешки месца и се пържат още 5 минутки. Добавя се водата и ястието се оставя да поври още около 10 минути на тих огън. 
По желание, за да е съвсем гладка супата, може да я пасирате без месцата и после да ги добавите вътре.

пилешка пържолка в гъбена крем супа

пилешка пържолка в гъбена крем супа 1

пилешка пържолка в гъбена крем супичка 2
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft