Ароматен джолан на фурна

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Ароматен джолан на фурна
admin
Добавена от: admin
2 Октомври 2012
13727
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1 свински джолан
2 големи глави лук, накълцан на ситно
7 -8 скилидки чесън, накълцан на ситно
бучка масло
1 - 2 с.л. олио
сол
червен пипер

Сваряваме джолана в подсолена вода. Обезкостяваме месото и го накъсваме на малки парченца. Изсипваме месото, заедно с лука и чесъна в тавичка, подправяме на вкус и заливаме с бульона, колкото да го покрие.
Печем на 200 градуса, докато ястието остане на мазнина.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft