Асен Блатечки нанесе пореден удар на жена си. Катерина е тотално съсипана вече

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Асен Блатечки нанесе пореден удар на жена си. Катерина е тотално съсипана вече
63559
Асен Блатечки нанесе пореден удар на жена си. Катерина е тотално съсипана вече

Асен Блатечки  се върна при любовницата си, за ужас на жена му!

Актьорът Асен Блатечки не спира да разочарована съпругата си. Три години след като би шута на Диляна Попова , той се върна при нея, твърдят близки източници

 

Отскоро отношенията между двете звезди от „ Стъклен дом“ отново се подобрили и те били засечени в доста интимни моменти на кафе.

По всичко личи, че любовта им се възражда.

Причината Асен Блатечки и Диляна Попова да прекарват толкова време напоследък е в оглеждането на нов апартамент, което правят през последните дни. Актьорът е решил да купи нов дом на любовницата си, където да отглежда на спокойствие сина им Борил.

От дума на дума обаче старите чувства помежду им се възродили отново. Така Асен пак бил изкушен от Дидето, която само това и чакала.

 

Отдавна актрисата се опитва да върне бащата на детето си при себе си и сега най-после има реален шанс за това. Според всички информации, тя не е родила от него само за да си осигури издръжка, а защото била истински влюбена в актьора.

Асен Блатечки  стана и доста по-апетитна хапка за жените след лекия завой в киното, който предприе. Той вече е и режисьор, което му гарантира по-високи доходи.

Говори се, че Катерина Горанова узнала, че мъжът й отново е преспал с Диляна Попова. Тя останала съсипана и този път може би няма да му прости.

Самият Асен обаче сякаш не иска прошка. Твърди се, че той има намерение отново да се върне при Диляна и да заживее с нея и Борил. Дали ще го стори, ще разберем в идните дни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft