Винаги като си правя пържолки ги кисна в тази марина и после всички ме питат каква е тайната, защото по- сочни и крехки не са яли

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Винаги като си правя пържолки ги кисна в тази марина и после всички ме питат каква е тайната, защото по- сочни и крехки не са яли
21 Април 2017
73720

В забързаното ежедневие имаме нужда от рецепта, според която всички продукти да се смесят, да се разбъркат и да се изсипят в съда за готвене. Нашата рецепта днес е точно такава.

Разберете как по светкавичен начин да приготвите любимото на всички у дома пилешко месо!

 

Как да си направите пилешкото месо крехко и сочно:

 

Нужни съставки:

Пилешко месо – 500 грама

Яйца – 2 броя

Горчица – 1 супена лъжица

Картофено нишесте – 0.5 супена лъжица

Растителна мазнина – 1 супена лъжица

1 чаена лъжичка сол

0.5 чаена лъжичка черен пипер

2 чаени лъжици сусам

 

Приготвяне:

Пригответе заливката. Смесете яйцата, нишестето, горчицата, солта и черния пипер. Добавете любимите си подправки. Горчицата може да бъде всякаква марка. Вкусът й няма да варира особено. Заливката е готова.

Нарежете месото на удобни парчета и го смесете със заливката. Поставете съда в хладилника. Желателно е да престои една нощ. Тайната е, че месото може да се съхранява дори и няколко дни! След това го изпържете, когато ви трябва.

На горещ тиган с олио запържете парчетата месо от двете страни и ги поръсете със сусам. Когато пилешкото месо се пържи, става много бързо. След като се зачерви, е готово!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft