Вкусно до последната хапчица: Руло Оближи пръсти

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Вкусно до последната хапчица: Руло Оближи пръсти
admin
Добавена от: admin
4 Юли 2016
48846
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

800 гр. кайма
чушки
2-3 домата
1 глава лук
300 гр. гъби
100 гр. бекон
3 филии стар хляб, нарязани на кубчета
галета (за получаване на компактна смес)
нарязан магданоз
сол и черен пипер
яйце

На сух тиган запържете нарязания на кубчета бекон до зачервяване. Извадете го от тигана и запържете вътре гъбите, нарязани на малки парченца, докато пуснат водата си и леко се запекат. Добавете бекона и гъбите към каймата.

Запържете отделно лука и добавете нарязаните на кубчета чушки и домати. Оставете да покъкри, докато течността се изпари. Охладете и също добавете в месото. 

Прибавете вътре и всички други съставки.

Намазнете форма за хляб или кекс, поръсете с галета. Прехвърлете вътре сместа и оформете.

Печете на 150 градуса 2,5 - 3 часа.

По желание може да направите рулото и в по-голяма тавичка, а наоколо да сложите нарязани картофи. Така ще си имате и гарнитура към основното ястие!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft