Вместо да изхвърляте стария козунак, превърнете го в тези вкусни и пухкави пържени филийки

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Сандвичи
Вместо да изхвърляте стария козунак, превърнете го в тези вкусни и пухкави пържени филийки
admin
Добавена от: admin
5 Май 2016
14394
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

6 дебели резена козунак
4 яйца
¾ чаша (180 мл) пълномаслено прясно мляко
масло

  1. В голяма купа разбийте яйцата и ги разбъркайте с млякото.
  2. Накиснете резените козунак в млечната смес за около 10 минути от всяка страна.
  3. Повечето от течността трябва да се попие.
  4. В тиган загрейте бучка масло, така че да се разтопи и покрие дъното на тигана.
  5. На умерен огън изпържете козуначените резени до златисто-кафяво от двете страни.
  6. Запечете ги във фурната на 180 ° С за около 5 минути, за да сте сигурни, че яйцето е изпечено.
  7. Поднесете филийките поръсени с пудра захар и канела, с мед или кленов сироп, шоколад, сладко, а може и с бита сметана и плодове, ако така ги предпочитате!
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft