Вместо да изхвърляте стария козунак, превърнете го в тези вкусни и пухкави пържени филийки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Сандвичи
Вместо да изхвърляте стария козунак, превърнете го в тези вкусни и пухкави пържени филийки
Вместо да изхвърляте стария козунак, превърнете го в тези вкусни и пухкави пържени филийки
admin
Добавена от: admin
18744
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

6 дебели резена козунак
4 яйца
¾ чаша (180 мл) пълномаслено прясно мляко
масло

  1. В голяма купа разбийте яйцата и ги разбъркайте с млякото.
  2. Накиснете резените козунак в млечната смес за около 10 минути от всяка страна.
  3. Повечето от течността трябва да се попие.
  4. В тиган загрейте бучка масло, така че да се разтопи и покрие дъното на тигана.
  5. На умерен огън изпържете козуначените резени до златисто-кафяво от двете страни.
  6. Запечете ги във фурната на 180 ° С за около 5 минути, за да сте сигурни, че яйцето е изпечено.
  7. Поднесете филийките поръсени с пудра захар и канела, с мед или кленов сироп, шоколад, сладко, а може и с бита сметана и плодове, ако така ги предпочитате!
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft