Всяка жена е имала този проблем, но едва ли е отреагирала незабавно. Следващият път не го пренебрегвайте може да ви коства много

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Женско здраве
Всяка жена е имала този проблем, но едва ли е отреагирала незабавно. Следващият път не го пренебрегвайте може да ви коства много
23531
Всяка жена е имала този проблем, но едва ли е отреагирала незабавно. Следващият път не го пренебрегвайте може да ви коства много

Научете цялата истина за появата на кафяво течение, което плаши жените

Кафяво течение се забелязва при жени, които наскоро са сменили контрацептивите, в следствие на хормонален дисбаланс или след преживян силен стрес. Каквато и да е действителната причина за наличието на този симптом, необходимо е да се реагира незабавно след отчитането му.

Редно е в този случай жените да потърсят експертно мнение на водещ специалист гинеколог, за да са сигурни дали е наложителна бърза медицинска намеса.

Неведението засилва стреса и води до още по-големи здравословни проблеми.

 

За да не се случва това повече, е крайно време да се разбере каква е конкретната причина за оплакванията. След като тя бъде открита, се назначава лечение спрямо конкретното състояние на пациентите към момента. Най-често се предписва медикаментозна терапия и определени препарати за по-бързо отшумяване на проблема.

 

Преди цикъл: понякога течение с тъмен цвят се появява поради предварително излющване на маточната лигавица. Главната причина за случващото е свързана с хормонални нарушения и то под въздействието на външни фактори.

При положение, че става въпрос за единични епизоди, тялото сам успява да се справи, саморегулирайки се.

Ако обаче течението се забелязва много често или всеки път преди цикъл, е задължително да се потърси лекар.

Вероятно се касае за наличието на киста на яйчниците , но не бива да прибързвате с диагнозата. Тя може да бъде поставена единствено от медицинско лице.

 

В този ред на мисли провеждането на самолечение преди направата на преглед е опасно. Не го допускайте!

Вместо цикъл: и този вариант не е изключение при кафяво течение.

При положение, че цикълът се бави, но на лице не е бременност, тогава е напълно възможно секретът, който изтича, да се свърже със задържане на старата ендокринна тъкан.

Тя задължително е необходимо да се изхвърли и точно порази тази причина масата, която се отделя, има тъмен цвят.

 

Забележка: ако кафявото течение се забележи, но въпреки това жената има всички останали симптоми, които са характерни за един месечен цикъл, е напълно възможно да говорим за хормонални отклонения или настинка.

Затова изводите не се правят прибързано. Не винаги течението е свързано с болестен процес.

След цикъл: то се свързва с прехода към менопауза. Ако обаче се забележи при по-млади жени, най-вероятно е сигнал за развитие на възпалителен процес, който засяга репродуктивната система.

В частност говорим за гъбична или бактериална инфекция, която трябва да се лекува. В най-лошия случай сигналът може да се обвърже със злокачествени промени.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft