Готварски уроци: Как се прави любимата на всички салата Снежанка

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Готварски уроци: Как се прави любимата на всички салата Снежанка
admin
Добавена от: admin
16 Февруари 2016
10203
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1 кг. кисело мляко
350 гр. кисели краставички
1-2 скилидки чесън
50 гр. орехи
1/2 връзка копър
1 ч.л. сол
30 мл. зехтин или олио

След като прочетете колко е лесно, никога вече няма да си я купувате готова!

1. Киселото мляко се поставя в марля и цедка, и се оставя в хладилник за 24 часа, за да се получи цедено кисело мляко. По-бърз начин е млякото да се сложи в по-дебела памучна кърпа и да се усуче в нея, за да се отцеди част от водата-суроватка, след което да се остави за няколко часа в хладилника да се доизцеди. 
2. Киселите краставички се нарязват на ситно. 
3. Орехите са нарязват или смилат на не много ситно. 
4. Чесънът се обелва и настъргва, а копърът се нарязва ситно. 
5. Всички съставки се поставят в купа и се объркват добре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft