Готварски уроци: Как се прави любимото мезе на българина - Руска салата

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Готварски уроци: Как се прави любимото мезе на българина - Руска салата
admin
Добавена от: admin
25 Април 2016
5396
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

500 гр. варени картофи
4-5 сварени яйца
100 гр. шунка, нарязана на кубчета
100 гр. сварен грах
2 варени моркова, нарязани на кубчета
150 гр. кашкавал, нарязан на кубчета
500 гр. майонеза 
1 чаена лъжичка сол
1/2 чаена лъжичка Вегета или друга подправка
1/2 чаена лъжичка горчица (а може и без нея)

1. Нарежете обелените картофи на малки кубчета, направете същото с шунката и кашкавала.
2. Яйцата настържете на по-едро ренде. 
3. Морковите нарежете на дребни кубчета и ги сварете с граха, след което ги отцедете от водата и ги добавете към сместа с картофи, яйца и кашкавал.
4. Подправете на вкус. 
5. Накрая добавете горчицата и майонезата.
6. Поднесете руската салата охладена в подходяща чиния и по желание украсете отгоре с маслинки, клонче магданоз или според фантазията си.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft