Детето вдигна 39 градуса темепература, никакви лекарства не помогнаха, само с тези бабини илачи успяхме да я свалим

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Детето вдигна 39 градуса темепература, никакви лекарства не помогнаха, само с тези бабини илачи успяхме да я свалим
33969
Детето вдигна 39 градуса темепература, никакви лекарства не помогнаха, само с тези бабини илачи успяхме да я свалим

Сваляне на температура, което доста хора опитаха и останаха доволни

Всеки човек е минал по този път и поне веднъж се е чудил какви мерки да предприеме, ако се наложи бързо сваляне на температура. Не е задължително то да става с лекарства от аптеката.

Напълно възможно е температурата да се свали с подръчни средства, които присъстват в дома така или иначе.

Повечето от тях се намират във всеки български дом, тъй като редовно се употребяват в кулинарията. Този път обаче приложението им ще бъде много по-различно и пряко обвързано с лечението.

 

При положение, че се отбележи висока температура, това води към наличие на инфекция. Тя се развива в тялото и съответно то реагира. Няма място за паника в конкретната ситуация. Не е трудна за разрешаване, стига човек да разполага с нужната информация и да я използва както подобава.

 

Сваляне на температура със стари и изпитани рецепти от народа

С яйце : рецептата в действителност е много стара, но върши отлична работа. Не случайно до ден днешен хората й се доверяват. Те са готови да я пробват по всяко време, тъй като яйца у дома винаги се намират.

Най-добре е в този случай използваното яйце да бъде прясно. Самата рецепта е следната: на сняг се разбива белтък от яйце. С него директно се мажат сгъвките на китките и на лактите.

Нищо повече не е необходимо, за да сработи рецептата. Може да я пробвате веднага щом усетите, че нещо нередно се случва с вашето тяло, отпаднали сте, а когато пипнете челото си, то гори.

 

Още няколко народни чалъма: за по-скоростно сваляне на температура без помощта на лекарски продукти, веднага се насочете към употребата на сок от малини, но задължително пресни.

Същото действие оказва и сиропът от малини. Зимно време той върши страхотна работа, не е неприятен и с него лечението на настинки се извършва много бързо и лесно.

Този обаче не е единственият домашен трик за решение на наличните проблеми, които пряко засягат здравето на малки и големи. Може да се пробва с още два продукта от кухнята, а това са картофи или съответно кромид лук.

С картофите рецептата е елементарна: отрежете на шайби един картоф (в сурово състояние) и наложете кръгчетата върху стъпалата на човек с висока температура. Процедурата се повтаря няколко пъти, за да се усети стабилен ефект, а температурата да спадне трайно.

 

Важно: ако въпреки изпробваните рецепти продължавате да се чувствате ужасно, не се колебайте, а тичайте към спешен кабинет, тъй като болестта може да е сериозна. Прочетете още: Не е за вярване! Драконова кръв цери хора дори с тежки болести Незабавно решение при изтощен организъм и то без никакви хапчета Неповторим метод! Само за 15 минути може да се избавиш от мъчението течащ нос Вратига е билката, която ще ти даде всичко необходимо, за да се чувстваш жив

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft