Дробчета по селски

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
5726
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

300 г пилешки дробчета
1 глава лук
100 г гъби
2 моркова
2 печени чушки
100 мл. доматено пюре
3 с.л. зехтин
черен пипер
сол

Време: 40 минути

Лукът (1 глава) и гъбите (100 г) се нарязват на полумесеци, а морковите (2 бр) - на тънки ивички. Задушават се до омекване в зехтина (3 с.л.), подправят се със сол и черен пипер, и към тях се добавят измитите и отцедени дробчета (300 г). Запържват се за няколко минути от всички страни и към тях се добавя доматеното пюре (100 мл.) и ситно нарязаните печени белени червени чушки (2 бр). Задушаването продължава до извиране на доматения сос и пълната готовност на дробчетата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft