Дроб по селски

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
3993
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

свински дроб - 400 гр.
лук - 1 голяма глава
чушки - печени 4 бр.
черен пипер
чубрица
сол
вино - 50 мл.
олио
червен пипер 

Лукът се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печените чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица.

Когато дробът е почти готов, се прибавят червен пипер и 50 мл. вино.

Готви се, докато остане на мазнина.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft