Еклерова торта

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
30495
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

2бр.пандишпанови блата,
10бр.еклери
4пак.ванилов крем на др.Йоткер
4пак.желатин
прясно мляко за разбиване на крема (според указанията на опаковката)
1кутия сладкарска сметана
плодове
шоколадови пръчици

Първият блат се сиропира, намазва се с 2 пак. крем, който е разбит с прясно мляко и добавени 2 пак.желатин. Отгоре се подреждат еклерите, слагат се плодове по желание, поставя се вторият блат. Намазва се с втората доза крем и се оставя за 20 мин. в хладилник да се стегне. Украсява се по желание с охладената сметана. Когато тортата е готова, трябва да престои в хладилник поне 6 часа, за да се стегне.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft