Есенно-зимна колекция чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Мода
Чанти
Есенно-зимна колекция чанти на Ralph Lauren за 2012-2013
02 Октомври 2012
7248

Ако искате да останете в крак с най-новите модни тенденции при аксесоарите, то тогава съберете достатъчно смелост, за да го направите. Разгледайте новата невероятна есенно-зимна колекция чанти на Ralph Lauren и почерпете вдъхновение за новата си есенни визия.

 

 чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

 

Започнахте ли да пазарувате дрехи и аксесоари за новият сезон? Не пренебрегвайте силата на добре подбраните аксесоари и подберете есенни си аксесоари с вкус и много внимание.

Независимо дали търсите луксозни и изтънчени аксесоари или предпочитате нещо по-универсално, новата есенно-зимна колекция на Ralph Lauren определено ще ви помогне да намерите необходимото ви вдъхновение.

 

 чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

 

За новият сезон великият дизайнер ни е приготвил една изключително разнообразно колекция от чанти, които могат лесно да бъдат съчетани с различни видове стил. Ако не си падате по изтънчените и лъскави детайли, като златните змии, то в новата колекция ще намерите и достатъчно универсално чанти, които лесно да можете да съчетаете с почти всички ваши есенни и зимни тоалети. Използваните цветове в новата колекция на Ralph Lauren са черно, кафяво, червено, зелено и златисто. Едни от най-впечатляващите модели в есенно-зимната колекция определено за чантите клъч в златисти и бронзови цветове. Малките вечерни чанти са украсени с различни красиви детайли, които ще ви помогнат да украсите всеки един ваш официален тоалет през важните събития през предстоящите студени месеци.

 

 чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

 

 чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

 

 чанти на Ralph Lauren за 2012-2013

Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft