Ето го новият мъж на Антония Петрова-Млад и богат

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Ето го новият мъж на Антония Петрова-Млад и богат
4948
Източник: kliuki.ws

От „Папараци” рискуват да си навлекат гнева на Антония Петрова, но в името на рейтинга ще се жертват

Новият мъж в живота на Антония Петрова е млад, богат и изцяло посветен на нея. „Папараци” разкриха самоличността и куп интересни подробности за най-мистериозното гадже в шоусредите.

След като Антония Петрова обяви развода си, блондинката отказа да повдига завесата над личния си живот.

Бередин съска във Фейсбук, беше ироничен, а миската го удари на забавления.

От „Папараци” обаче нямат мира и се сдобиха с подробности за този, който е причина за щастливата усмивка на лицето й. В снощния епизод се разбра, че Антония Петрова наистина има сериозна връзка, а не бързо приключение.

Приятелят й е Николай и вече живеят заедно на пъпа на София. Кооперацията може да е стара, но мястото е повече от престижно. Занимавал се климатични системи и бизнесът му просперирал. Да, може би няма пари колкото Бередин, но може да му е син.

Николай няма и 30 години и преди да се загаджи с Антония Петрова е бил в дълга, сериозна връзка. Каквото и да го е разделило с предишната дама на сърцето му, то не е пречка да се посвети изцяло на миската. Двамата вече живеят заедно и той душа дава за нея, пишат от kliuki.ws

Бизнесменът носи багаж, отменя любимата в домакинските задължения и дори участва в ремонта на палата на семейство Петрови. Николай явно е приветстван и по-желан като зет от родителите на хубавицата. Това със сигурност прави дамата още по-щастлива, защото първият й брак дълго време не получи благословия от мама и тате.

За „Папараци” Кристина Патрашкова сподели, че е взимала доста интервюта от хора в развод. Толкова щастие и ентусиазъм, каквито показвала Антония Петрова, не била виждала при други. Журналистката я подозира, че по време на онова интервю вече е срещнала нова любов. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft