Ето диетата, с която Биг Брадър вталява Жана Бергендорф за една седмица!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Ето диетата, с която Биг Брадър вталява Жана Бергендорф за една седмица!
64618
Ето диетата, с която Биг Брадър вталява Жана Бергендорф за една седмица!

Именно с този режим за отслабване Жана Бергендорф ще се върне в предишните си форми и то само за дни!

Одумваното и едновременно обичано и мразено предаване Вип Брадър, предизвика масов интерес снощи. Когато дори най-върлите му антифенове се заинтригуваха относно един въпрос – телевизионното отслабване на певицата Жана Бергендорф .

 

За тези, които не знаят, накратко ще обясним, че певицата влезе в Къщата преди месец в един вид, а седмици по-късно вече е тройна.

Жана надебеля така, че не може да се побере в дрехите си и дори Големият брат публично я нарече дебела.

Екипът на предаването обаче не иска да обижда Жана, а да й помогне. И затова я поставиха на диета, или по-скоро режим за отслабване, който гарантира да я върне във форма само за една седмица. А до края на риалити формата Бергендорф ще бъде по-стройна и от момента на влизането си в него.

Режимът чудо, който Биг Брадър прилага на Жана, има наистина шеметен ефект и гарантира чудеса в огледалото, кантара и сантиметъра. Всеки, който иска или има нужда от отслабване, може да се възползва от него и после да сподели резултатите си.

И така, много е простичко, но трябва да спазите стриктно само няколко правила. Първото от тях е да не приемате нищо друго, освен билков чай без захар и ябълки в продължение на три или минимум два пълни дни. Разбира се, водата се пие без ограничение като така правите задължителното за всяка диета пречистване на тялото.

След втория или третия ден на чай и ябълки (които може да са до десет на ден), започвате да се захранвате с първоначално по-малки порции. Всичко, което ще ядете обаче, трябва да бъде съобразено с правилата на разделното хранене.

Това е – позволени са всички храни, но комбинациите им трябва да бъдат по разделно хранене. Например никога, когато ядете ориз или картофи, в тях или заедно с тях не бива да има месо и обратното.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft