Жената на Ваня Джаферович подпали мрежата с тези снимки как майка я е родила. Много мъже му завидяха определено (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Жената на Ваня Джаферович подпали мрежата с тези снимки как майка я е родила. Много мъже му завидяха определено (снимки)
82177
Жената на Ваня Джаферович подпали мрежата с тези снимки как майка я е родила. Много мъже му завидяха определено (снимки)

Благоверната на футболиста е известна като една от дамите с най-голям, красив и естествен балкон в България

Евала, Ваня, евала, Джаферович! Това би казал всеки уважаващ себе си ценител на женските прелести, като види каква жена се търкаля между чаршафите на бившия футболист на „Берое“ като се позовава на столичен всекидневник. Благоверната му Евгения е известна като една от дамите с най-голям, красив и естествен балкон в България.

На всичкото отгоре в не толкоз далечното минало той на няколко пъти е бил показван пред цялата страна, тъй че не е трудно всеки, който се интересува от него, да му се порадва.

Ваня Джаферович може и да е спечелил „Сървайвър“, но доста преди него в шоуто блесна съпругата му Евгения. Тя огря третия сезон на риалитито не само с качествата си на играч, но и с пищни форми, които горнището на банския едва побира. Жени не успя да спечели, но пък стигна много напред в шоуто и беше член на журито, което избра победителя в състезанието за оцеляване. Не това обаче е важното в нейния случай. Веднага след като се появява на екран, Жени става героиня в мокрите сънища на повечето мъже пред екраните. Веднага след края на шоуто към нея интерес проявяват редакторите на мъжките списания, а бъдещата г-жа Джаферович не се двоуми кой знае колко. .

Тя на драго сърце приема да хвърли дрехи и задръжки пред фотографите на две от изданията. Така даже и малкото части от нея, останали скрити пред камерите на „Сървайвър“, се разкриват на гланцирана хартия, обградени от черни дантели, пера и сатен. Между другото пищните форми не са единственото достойнство на половинката на Ваня Джаферович.

Майката на двете му деца е известна сред почитателите на родното плуване. В дома си тя пази десетки медали, много от които са златни. Пак заради формите си сред плувците е известна с прякора Жени Цицата. Когато започнала да тренира плуване, не й предричали особени успехи заради пищния бюст, който се смята за минус в този спорт. Тя разбила всички съмнения на скептиците и доказала, че големите гърди не могат да са минус за една жена – те винаги са неин плюс.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft