Задушено прясно зеле

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
15 Септември 2012
5160
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

500 г бяло зеле
15 г брашно тип 500
50 г стар кромид лук
1 с.л. мас

Нарежете зелето наситно и го попарете с вряща вода. Оставете го да се отцеди. Изпъжете лука, който предварително сте нарязали наситно с маста. Към него прибавете брашното и сол на вкус. След като и то се запържи, прибавете зелето. Разбъркайте добре, налейте малко вода и оставете да се задушава до омекване на зелето.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft