Задушено прясно зеле

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
15 Септември 2012
6501
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

500 г бяло зеле
15 г брашно тип 500
50 г стар кромид лук
1 с.л. мас

Нарежете зелето наситно и го попарете с вряща вода. Оставете го да се отцеди. Изпъжете лука, който предварително сте нарязали наситно с маста. Към него прибавете брашното и сол на вкус. След като и то се запържи, прибавете зелето. Разбъркайте добре, налейте малко вода и оставете да се задушава до омекване на зелето.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft