Задушено прясно зеле

вход през zajenata.bg
admin
Добавена от: admin
15 Септември 2012
9857
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

500 г бяло зеле
15 г брашно тип 500
50 г стар кромид лук
1 с.л. мас

Нарежете зелето наситно и го попарете с вряща вода. Оставете го да се отцеди. Изпъжете лука, който предварително сте нарязали наситно с маста. Към него прибавете брашното и сол на вкус. След като и то се запържи, прибавете зелето. Разбъркайте добре, налейте малко вода и оставете да се задушава до омекване на зелето.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft