Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
1 Февруари 2012
148868

Запечен кашкавал

Необходими продукти:

300г. кашкавал
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. брашно
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:

Разбиват се яйцата слага се брашното бърка се леко изсипва се млякото и настъргания кашкавал,черния пипер и солта. Обърква се и се изсипва в на маслена тавичка поръсена с брашно. Запича се до зачервяване.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft