Лесни рецепти за ястия без месо

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
1 Февруари 2012
78591

Запечен кашкавал

Необходими продукти:

300г. кашкавал
3 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
1 с.л. брашно
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:

Разбиват се яйцата слага се брашното бърка се леко изсипва се млякото и настъргания кашкавал,черния пипер и солта. Обърква се и се изсипва в на маслена тавичка поръсена с брашно. Запича се до зачервяване.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft