За всички снахи: Хороскопът казва много за свекървата! Ето каква е вашата според зодията и как да се справите с нея!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
За всички снахи: Хороскопът казва много за свекървата! Ето каква е вашата според зодията и как да се справите с нея!
11687

Овен

Постоянно е в движение и иска да инструктира. Кога приключи със съпруга и децата, разбира се, на ред идвате и вие. Единственото нещо, което можете да направите, е да не обръщат внимание на нейното недоволство или още по-добре, не позволявайте на думата й да бъде последната. Не подвивайте опашка, гледайте я в очите, а ако работата излезе от контрол, за всеки случай, купете си защитен шлем.

Телец

Тя ежедневно ще плете невидима мрежа около вас, от която със сигурност няма да можете да избягате. Ще ви се бърка във всичко. Ще ви съветва за храната, облеклото, парите, а понякога дори и за секса. Ще ви казва как иска всичко, което искате и вие, а зад гърба ви, ще коментира как нямате вкус. Не може да се опише колко е инат и не отстъпва нито милиметър.

Близнаци

Тази жена има език, от който всеки може да обезумее. Първо хитро наблюдава, набелязва слабите ви черти, а след това атакува. Говори много, използва най-цветущите изрази и се бърка в абсолютно всеки аспект от живота ви. От нея никога няма да получите съвет как да чистите, готвите или перете.

Тези работи не я интересуват, така че не иска да говори за това.

Рак

Под нейната майчина маска се крие една от най-ужасните свекрви в зодиака. С нея наистина няма шега. Ако сами не се съгласите да играете по нейните правила, тя ще ви накара - все пак, под въпрос е нейният син. Ако успеете да влезете под кожата й и да спечелите доверието й, тогава ще можете да си правите каквото искате.

Лъв

Забравете за демокрация и човешки права. Дори Страсбург не може да ви помогне. Тя не пита, а инструктира. Тича след своето, не разчита на никого, особено на снаха си. Но тя не го прави от злоба, а спонтанно - в крайна сметка, тя е Лъв. Ето защо, още в началото й покажете зъбите си. Единственото нещо, което цени е достоен противник.

Дева

Педант, умна и добре възпитана свекърва, от която след седмица съвместен живот със сигурност ще ви заболи главата. За щастие, дискретна е, така че няма да си бърка носа във вашите работи. Ако прецени, че трябва да се намеси, ще ви изпие кръвта дискретно и деликатно. Най забавното е, че след известно време сами ще започнете да вярвате в това, което е казала.

Везни

Везните са едни от най-добрите, но и най-хитри свекрви в зодиака. Винаги са безупречно подредени, като за изложба. Цялата си пенсия изразходват за козметика, така че, постоянно ще ви прави забележки, че не сте достатъчно чисти и че не се грижите за нейния син. Най-доброто оръжие срещу нея е игнорирането. Не обръщайте внимание на нейните нови обувки преструвайки се, че не сте забелязали нейната нова прическа. Това ще извади от релси.

Скорпион

С нея няма лесно да се разберете. На моменти е нежна и искрено иска да ви помогне, а след това има нужда да събори всичко пред себе си. Не щади дори собствения си син, а какво остава за вас, която за нея сте никой и нищо. С нея можете да бъдете или приятел или враг, но ви съветваме да изберете първото, защото в противен случай, ще загубите всички битки.

Стрелец

С нея никога няма да ви бъде скучно. Умее дълги часове да говори и да разказва за това какво се случва из квартала, което понякога може доста да дразни. За щастие, умее и да мълчи, когато трябва. Тази жена уважава чуждата свобода. Никога не й бягайте, тъй като със сигурност ще ви намери. Когато виждате, че може да се стигне до конфликт, гледайте да кажете някое добре замислено лирично отклонение, а тя ще остане спокойна.

Козирог

Пред вас стои силен, тежък и упорит противник. Трудно, че на нея ще успеете да й намерите слабото място. Когато в живота наистина ви потрябва помощ, тя ще бъде тук за вас. Но не мисля, че можете да се възползвате и да се отървете от него. Мъдра е и знае какво сте намислили, преди да направите първата крачка. Ако искате да я поразите, достатъчно е да я разстроите. Кажете й, че изглежда зле и че нещо не е наред с нея. Това зо сигурност ще я разклати.

Водолей

Необикновена и радостни свекърва. Повече я вълнуват проблемите на южноафриканските страни, отколкото това, което ще яде утре. Не й пречете и вашите отношения ще бъдат отлични. Ако искате да я отдалечите от себе си, задайте някаква форма на студена война. Въпреки това, бъдете внимателни. Комбинацията на истерия и хладнокръвен, висок интелект просто ще накарат всички нейни проблеми да излива върху вас.

Риби

Когато в дома имате свекърва, която е зодия Риби, тогава можете спокойно да кажете, че опасно сте стъпили в калта. Тя толкова много е разглезила собствения си син, а той и сега, когато е възрастен човек, иска да се грижите за него, както го е правила майка му. Така че, ако трябва да делите живота си с нея, тогава ще трябва да станете и нейното копие. Всичко трябва да бъде хубаво и сина да бъде цар на престола.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft