Известната водеща е неузнаваема! Разкри как е стопила 15 килограма

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Известната водеща е неузнаваема! Разкри как е стопила 15 килограма
32007
Източник: Таблоид

Тв водещата Евелина Павлова е станала неузнаваема. Лицето на предаването „ Аз обичам България “ е успяла да смъкне почти 15 килограма от плещите си и е върнала старата си добра форма отпреди да роди, пише "Таблоид". 

Ева се наля неописуемо, след като стана майка на момченце преди две години и доскоро не можеше да свали „добавките“ по корема, раменете и краката си.

Самата телевизионерка доскоро се дразнеше, че няма нито време, нито сили да се занимава с извивките на тялото си и непрекъснато да си контактува с кантара.

Сега обаче тв водещата се е взела в ръце, впрегнала е волята си и с разделно хранене е успяла да добие отново естетичния си вид.

„Евчето направо се стопи, не можем да повярваме, бяхме свикнали вече да я виждаме добре закръглена", дивят се на чудодейната промяна колегите на Евелина. Тя пък е толкова щастлива от промяната, че не може да се нарадва на къси поли и впити дънки, които подчертават отново стройните й крака. 

Евелина побързала да мотивира приятелите си, останали на диета, че отслабването се получава само когато си уверен, че ще успееш и не приемаш ограниченията на трапезата като мъчение.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft