Каква е жената, която мъжът вижда като потенциална съпруга?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Каква е жената, която мъжът вижда като потенциална съпруга?
3821

Много често се случва мъжът да прекъсне връзката с извинението, че той все още не е готов за връзка, а веднага след това същият да има сериозна връзка и дори да встъпи в брак! Причната за това е, че той във вас не вижда основните характеристики на жената, с която би искал да прекара живота си. Малко е жестоко, но мъжете са признали това.

Ето защо мъжете могат много лесно да променят мнението си:

Тя е вълнуваща и забавна!

Такава жена успява да предизвика смесени чувства у мъжа, очакване и напрежение и в крайна сметка винаги успява да го изненада. Спонтанна е и иска да опровергае мита за семейната моногамия.

Тя наистина иска секс!

Нищо ново, винаги тези момичета са били високо ценени при мъжете. Още когато тя посочи емоциите, като основни мотиви за секс, мъжът иска да се ожени за нея.

Собствен личен живот!

Мъжете обичат пространството. Те не харесват, когато момичето няма нищо по-важно от любимия си и постоянно иска да бъде с него, да го контролира, да изисква и запълва свободното му време, което му е повече от необходимо ... Това го успокоява. Мъжете обичат жени, които имат някаква цел в живота.

Тя иска най-доброто за него!

Мъжете не обичат, когато жените им заповядват какво да правят. Въпреки това, ценят когато им помагат да изпълняват своите цели.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft