Как да впечатлим мъж Близнаци

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да впечатлим мъж Близнаци
69327

 

За да разберем как можем да привлечем вниманието на мъж Близнаци, трябва да разберем неговата същност и ще започнем с думите, които го характеризират:
Силни страни: Енергичен, остроумен, проницателен, с богато въображение, духовит, адаптивен
Слаби страни: повърхностен, импулсивен, неспокоен, подъл, нерешителен.
Мъжете Близнаци са изключително независими. Те не могат да бъдат приковани за някакви правила от никого.

Те имат нужда сами да изследват света около себе си. Промяната и свободата са изключително важни за Близнаците. Няма да позволят на никого да им диктува правилата. Независимостта им е важна, за да се чувстват добре.
Мъжете Близнаци имат способността да реагират незабавно на ситуации и като резултат от това, имат нервен характер. Те могат да бъдат сравнени с бурен поток, който отнася всичко около себе си наведнъж. Харесва има да влизат в различни ситуации и с различни хора. Когато се чувстват отегчени, те бързо търсят начин да променят обстоятелствата и да намерят нещо ново, което да ги интригува и впечатлява.
Една от отрицателните черти на мъжете Близнаци е тяхната повърхностност. Вместо да се вгледат в истинските ценности на хората, те съдят за тях, по начинът, по който се отнасят с тях. Това може да ги доведе до погрешни впечатления и да предизвика проблеми във връзката им. Те понякога се обезсърчават и са без настроение, но не позволяват това да проличи, с изключение на най-близките им приятели и семейството. Мъжете Близнаци обикновено искат всички да си мислят, че те са щастливи и стресът никога не ги засяга.
Близнаците са много разумни и са изключително бързи, както умствено, така и физически. Те са изпълнени с енергия и жизненост. Те са много интелигентни и изключително приспособими към всякаква ситуация и всякакви хора. Мъжът Близнаци е много любопитен и винаги се стреми да разбере какво става в света около него. Той няма да седне отстрани и да наблюдава как светът минава покрай него, а ще се включи бързо. |Мъжете Близнаци обичат общуването с хората повече от другите зодиакални знаци и се превръщат в „социални пеперуди“. Те обичат контактите с хората и да говорят много, но не глупости. Бързо прескачат от тема в тема без идея и не се страхуват да кажат какво мислят. Рутината и отегчението са техните най-големи страхове.

Какво е да се срещаме с мъж Близнаци ?
Мъжът Близнаци е страхотен на срещите! Той е чаровен, остроумен, забавен, приказлив, креативен, любознателен. Жените са привлечени от мъжът Близнаци, заради неговата жажда за живот, виталност и ентусиазъм. Може да се окаже, че имате сериозна конкуренция, ако се опитвате да спечелите сърцето му. Не си мислете, че като го спечелите, ще го задържите за само за себе си. Той живее по свои собствени правила и няма да позволи да бъде управляван от жена и той ще ви отблъсне, ако се опитвате да го подчините. Той обича жените и е много добър в преследването и манипулирането им, за да ги вкара в леглото си. Ще направи всичко по силите си, за да се случи така, както иска. Мъжът Близнаци е цар на прелъстяването.

Как можем да впечатлим мъж Близнаци ?
Да обичате да говорите, това е първото нещо, което впечатлява мъжът Близнаци. Трябва да сте интелигентни и да имате познания в много области, защото самите те са много интелигентни и имат широки интереси. Ако сте експерти в някоя област, споделете с него и го научете на нещо, което той не знае. Ще го оцени със сигурност, защото са твърде заети сами да учат подробности за много неща. Говорете това, което мислите, ангажирайте ги с приятелски дебат, но не бъдете прекалено консервативни, защото те смятат това за глупаво. Бъдете честни и лоялни с мъжът Близнаци. Веднъж след като са загубили доверието си във вас, те никога не го възвръщат. Близнаците са лесни за среща, защото са готови да тръгнат веднага, където и да е. Просто се забавлявайте, така като бихте го правили с приятели, защото Близнаците са страхотни приятели.

Ерогенните зони на мъжът Близнаци :
Горещите точки на Близнаците са ръцете и дланите. Те са много чувствителни и откликват много добре на масаж, докосване. Това също така ги успокоява, релаксират и се настройват за страстни изпълнения. Близнаците обичат да ближат и гризват пръстите им.

Секс с мъж Близнаци
Мъжът Близнаци обича да експериментира и е готов да пробва почти всичко и навсякъде. Той не е мъж със слабо сърце, срамежлив, или консервативен.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки