Как да впечатлим мъж зодия Везни

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да впечатлим мъж зодия Везни
55703
Как да впечатлим мъж зодия Везни

 

Мъжете зодия Везни са много популярни сред жените, защото са много чаровни, могат да общуват на нивото на жените. Съществена характеристика на мъжете Везни е, че те могат да виждат света през очите на другите.

Мъжете Везни винаги го използват, когато прелъстяват жени и това винаги работи в тяхна полза. Мъжът Везни винаги търси перфектната жена, която за съжаление не съществува. Най-добрият начин за една жена да влезе под кожата на мъж Везни е да изпитваблагоговение пред него. Да му се възхищава и да го ласкае. Той обича това. Не му се подигравайте, когато не е в състояние да вземе правилно решение, защото той ще го изтълкува като че го пресирате и ще се отдръпне. Ако той не може да вземе решение, вземете го вие и той вътрешно ще бъде щастлив за това, че вие сте поели контрол над нещата. 

Как да впечатлим мъж зодия Везни
Мъжете Везни много лесно се впечатляват и сигурно първо те самите са ви впечатлили вас с волната си натура. Първото и най-важно нещо, за да впечатлите мъж зодия Везни е да му се възхищавате и да го ласкаете. Третирайте го като принц. Мъжете Везни обичат да говорят, те могат да говорят дълго и за всичко, но най-вече за себе си. Искате да оставите добро впечатление у Везни мъж? Задавайте му въпроси за самия него, за неговите интереси, хобита, всичко свързано с тях самите. Дори и тогава Везните са дипломатични и харесват да виждат нещата от гледната точка на другите. Ангажирайте се с воденето на лек дебат, в който са включени и двете страни и разговорът ще тече нормално. Обличайте се добре, бъдете модерни и шикозни както и в дома си, който трябва да почистите, пре ди да ги поканите за пръв път там. Първите впечатления остават завинаги в мъжете Везни. Забавлявайте се и бъдете себе си, това ще гарантира едно приятно прекарване с тях. 

Ерогенни зони на мъж Везни
Ниско в гърба е най-чувствителната зона на мъжът Везни. Прегръщайте ги нежно там и дори леко може да танцувате и това ще възбуди сексуалното желани в тях. Те обикновено са много чувствителни на леко пляскане, или щипване по задните части. 

Секс с мъж зодия Везни
Сексът с мъж Везни е завладяващо чувствено преживяване, като еротична сцена от филм. Мъжете Везни са нежни и гальовни. Те са много градивни и с голямо въображение в леглото. Много са добри в това, което правят и винаги са готови да пробват нещо ново. Те винаги са на ниво и не си падат по секса в банята. Предразполагат се само с дълга любовна игра и романтична атмосфера на свещи, чувствен масаж и ароматни масла. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft