Как да впечатлим мъж зодия Рак

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да впечатлим мъж зодия Рак
99504
Как да впечатлим мъж зодия Рак

 

Мъжът зодия Рак няма да бъде директен с вас. Той ще се опита да ви достигне внимателно и постепенно.

Ще бъде много романтичен и ще се опита да спечели сърцето ви с щедри подаръци и внимание. Причината, поради която той няма да пристъпи към вас директно е дълбокият му подсъзнателен страх да не бъде отхвърлен. Ако имате интерес към мъж Рак, може би вие ще трябва да направите първата крачка и да го поканите на среща. Той се влюбва лесно и вие ще бъдете целият му свят. Веднъж след като сте негова, той става твърде ревнив и обсебващ. Това е така, защото се страхува, че може да го напуснете и да отидете при друг, което ще го сломи духовно. Той има нужда да сте лоялни и трябва да сте сигурни, че и за него се отнася същото в една здрава и стабилна връзка. Мъжете зодия Рак са най-лоялните от всички зодии. Те са страхотни любовници за романтични жени, на които ще им се подкосяват краката от контактите с него. Мъжът Рак е много привързан и иска да се държите за ръце постоянно. Желанието му за физическа близост отразява душевното му желание за близост и неговите чувства. Чувствата са всичко за Рака. Той може и да не го показва и външно да е студен и безчувствен външно, но всъщност обича много силно и интензивно. Мъжът зодия Рак се обижда много лесно и не е подходящо да се шегувате с него, защото това ще го нарани, въпреки че пак няма да го разберете, защото външно не би го показал.
Мъжете зодия Рак са истински защитници на жената до себе си-рицари в блестящи доспехи. Ако сте жена, която има нужда да бъде закриляна и за която да се грижат и постоянно да й обръщат внимание, този романтичен и внимателен мъж е за вас.

Как да впечатлим мъж Рак
Бъдете директни, той няма да бъде. Дайте му възможност да разбере за чувствата и желанията ви. Това е първата стъпка към спечелването на Рак. Така той няма да рискува да го отхвърлят, един от неговите най-големи страхове. Ако искате само кратко забавление с него, бъдете прями, защото в противен случай може да нараните деликатната му душа. Доверието за него е най-важното. Бъдете искрени. Ако помолите мъж Рак за съвет, той винаги ще бъде готов да ви помогне, защото е много отзивчив и обича да помага на хората. Той обожава изкуството, така че ако отидете с него на театър, или музей, той ще бъде много доволен. Не притискайте Рак да взима бързо решение, бъдете търпеливи, защото това е ключът към т
него. Бъдете физически с него. Той е много внимателен и с течение на времето, връзката ви ще се превърне в прекрасен и завладяващ романс.

Ерогенните зони на Мъж зодия Рак
най-чувствителните зони на мъжа Рак е вратът му и гърдите. Както мъжете, така и жените харесват да смучат и целуват зърната им. Трябва нежно да се отнасяте с тези зони. Никога не бъдете груби. Прокарайте пръсти през косата му и врата и това ще разпали бурна страст под черупката му.

Сексът с мъж зодия Рак
сексът с мъж Рак може да бъде всеобхватен и да се превърне в цялостно и завладяващо приключение. Доста от любовна игра, еротичен масаж, ароматни свещи до леглото, нежна музика за фон и вкусни шоколадови наслади-всичките сетива трябва да са включени към секс спектакъла! Това ще бъде преживяване, което няма скоро да забравите. Не очаквайте много експерименти, защото Ракът е много консервативен знак. Някои мъже от зодията искат да пробват нещо ново, но никога няма да се осмелят да го предложат, но ако го направите вие, те ще приемат с готовност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft