Как да впечатлим мъж Козирог

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да впечатлим мъж Козирог
87583

 

Преди да разберем начините за привличане на мъж Козирог , е необходимо да разберем общите особености на Козирога, според зодиака, тъй като това ще ви помогне да разберете този зодиакален знак и да намерите подходящия начин да стигнете до сърцето му.

Козирозите са най-големите материалисти от всички зодиакални знаци. Те са амбициозни, практични, дисциплинирани, упорити и търпеливи.

Те не се страхуват от упорита работа и са в състояние да печелят пари, да ги натрупват. Въпреки че са упорити, те не са агресивни.
Отвън изглежда спокоен, сдържан, но отвътре чувствата им могат да бъдат много силни, дори прекалено силни. Те могат да бъдат изключително щастливи, или да изпадат в дълбоко отчаяние.
Козирозите с непознати хора са дипломатични и студени.Те не показват чувствата си.

Козирозите в любовта
Обикновено избягват нови познанства, като се страхуват от неизвестността и стават срамежливи. Женят се късно, но за цял живот.
Те знаят на какъв човек трябва да попадат в любовта от пръв поглед. Не се радват на мимолетните връзки и са много ревниви, не прощават предателството.
Козирозите мъже не са романтични и не могат да изразят чувствата си с думи. Обикновено те възприемат любовта като бизнес и не са много страстни любовници. Страстта може да ги изгаря отвътре, но те ще останат спокойни и сдържани. Козирозите мъже са всеотдайни, лоялни, внимателни.
Въпреки това, не очаквайте да чуете комплименти, или друг словесен израз на чувства. Най-важният аспект на това как да привлечем мъж Козирог, е да го разберем и да не изискваме израз на чувствата, тъй като това няма за заздрави връзката ви.
Козирозите са склонни да отделят много време за избор на партньор, обаче като го избере, това е за дълго.

Кои са най-подходящите партньори за Козирога:
Другите земни знаци - Телец, Дева. Хармонични отношения с Риби и Скорпион.Трудно е да живеят с Везни и Овен.

И така, как да впечатлим мъж Козирог ?

Козирозите са себеотдайни, лоялни партньори. Козирогът търси интелигентна жена. Тъй като са алчни, пресметливи и внимателни, трудна задача е да ги съблазните. Въпреки това все ще можете да разчупите леда. Студен, елегантен и изключителен, интересува го лоялността и семейството, иска да го разбирате и да не изисквате от него израз на чувствата му, тъй като той няма да се чувства удобно да прави това.
Жените трябва да бъдат много търпеливи, за да пробият черупката, която Козирогът изгражда около себе си. Козирозите са сериозни хора и нямат много чувство за хумор. Те са традиционалисти и искат партньори, които лесно ще се нагодят към начина им на живот. Това не означава, че Козирозите мъже никога не могат да бъдат съблазнени, те също са мъже и могат да бъдат привлечени само ако следвате определена стратегия. Направете малко проучване на вашия Козирог и изгответе подходяща стратегия, за да пробиете черупката му.
Е, Козирозите са хора, които не обичат да парадират с любовта си на публични места, така че се въздържат от всякакви форми на публично показване на привързаност. Те обичат да дискутират за пари и бизнес, така че ако искате да задържите вниманието му, може разисквате финансови въпроси. Те са много амбициозни и имат съвсем практически поглед към живота, така че се опитайте да не бъдете твърде емоционални с вашия Козирог.Трябва да сте някой, който се интересува от пари и иска финансова сигурност.Това е сигурен метод, за да привлечете вниманието на Козирог. Не забравяйте да го аплодирате за всичките му финансови постижения, ако искате наистина да впечатлите мъж Козирог!
Трябва да покажете, че сте практични и стъпили здраво на земята, така че вашият човек да знае, че сте негов тип. Козирозите не вярват в поемане на рискове и искат да вземат предпазлива позиция по всичко. Трябва да оцените този факт, вместо да критикувате. По този начин ще спечелите сърцето му. Както вече знаем, че Козирозите са амбициозни хора, така че те са работохолици. Не трябва да ги поучавате и да им казвате какво да правят, защото Козирозите не харесват пречки по пътя си.Те търсят уединение. Физическите контакти са нещо, което те позволяват само след като връзката е достигнала определено ниво на комфорт.
Козирозите обичат да създават свои собствени закони и е добре да ги спазвате, ако искате да бъде с тях. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки