Как да разпознаем добрия мъж?

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Как да разпознаем добрия мъж?
11602

И така, срещнали сте мъжът, който наистина харесвате, чиято компания ви кара да се чувствате добре, за дезабавлявате...Много неща в него ви харесват и вече се срещате интензивно от няколко месеца. Достигнали сте до моментът, в който трябва да вземете решение, дали си заслужава да се обвържете за дълго време, или не.

Как взимате такова решение? Ето няколко отправни точки, които ще ви помогнат да прецените:

Компромисите
Един мъж трябва да умее да прави компромиси. Не е необходимо вкусовете, хобитата, нещата, които харесвате, да са еднакви. Мъжът в живота ви трябва да може да приема любимите ви нещата, които се различават от неговите и да ви подкрепя за вашите желания, въпреки че неговите не са същите. Ако мъжът до вас иска нещата винаги да стават само по неговия начин, да приема само своите критерии за красиво и грозно, значимо и незначително и т.н., то наистина ще трябва да преосмислите връзката си и да вземете правилното решение за себе си.

Грижовност и уважение
Един от признаците на добрия мъж е неговото уважение към чувствата ви. Ако той се отнася с респект към тях и не ги наранява, то той е добър мъж. Ако мъжът, с който искате да се обвържете е грижовен, лоялен и вярва във вашите възможности, то тогава заслужава вашите внимание. 

Интелигентен и отговорен
Интелектът и чувството на отговорност са много важни черти, които един добър мъж е добре да притежава. Той трябва да е достатъчно интелигентен и отговорен, за да може да се грижи за себе си и за семейството си. 

Оптимизъм и духовитост
Никога не знаете, какво може да ви сервира живота в бъдеще. Има много възходи и падения в живота ни, колкото и добре да го планираме. Това прави важно, един добър мъж да е силен по дух, да не се предава и да е позитивен. Положителната нагласа и вярата в собствените възможности и живота, са фактори, които спомагат за правилното и навременно решение на проблемите. 

Дай твоята оценка:
0 от 0 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки