Как да стегнем кожата си след отслабване

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
Как да стегнем кожата си след отслабване
81367
Как да стегнем кожата си след отслабване

Има много начини, по които можете да стегнете кожата си след отслабване . След няколко трудни месеца в спазване на диети , вие най-после сте свалили желаните килограми, но все още не изглеждате добре и виновника за това е отпуснатата ви кожа .

Разберете как да стегнете кожата си след загубата на килограми с няколко прости съвета. Постигнете желаната фигура и носете любимите си дрехи без никакви притеснения.

 

Йо-йо диетите

Ако често спазвате диети с временен отслабващ ефект , то това влияе много лошо на вашата кожа. Постоянното разтягане и свиване на вашата кожа я кара да губи своята еластичност, затова спрете йо-йо диетите. По-добре спазвайте една по-дълга и ефективна диета , която включва цялостна промяна на начина ви на живот и хранене. Тези промени ще ви помогнат да задържите желаните килограми след диетата за по-дълго време.

 

йо-йо диети

 

Не отслабвайте прекалено бързо

Бавното и постепенно отслабване дава шанс на вашата кожа да се възстанови. Стягането на кожата е един бавен процес, затова трябва да дадете време на кожата си. Отслабвайте постепенно, като промените начина си на живот, което ще ви предпази, както от вредното влияние на йо-йо диетите, така и от рязкото отпускане на кожата .

 

 Ексфолирайте кожата си

Учените твърдят, че използването на скраб за тяло помага за стягането на кожата след отслабване, защото стимулира кръвообращението и възвръща еластичността и здравината на кожата. Независимо каква точно е причината, факт е, че помага при много хора. Затова ексфолирайте кожата си веднъж на ден или няколко пъти седмично, за да постигнете бързи резултати.

 

скраб за тяло

 

Използвайте крем с колаген

Друг начин да стегнете кожата си след рязко отслабване е да използвате кремове с колаген . Има кремове с колаген, които са специално предназначени за отпусната кожа. Тяхната цена е малко висока, но определено имат положителен ефект. Имайте предвид, че колагеновите кремове не оказват влияние на всеки, затова се консултирайте със специалист, преди да вложите в някой скъп крем.

 

Терапия с масажи

Много хора твърдят, че масажите помагат за стягане на кожата след загубата на килограми . Масажите са изключително ефективни за стягане на кожата в горната част на ръцете и бедрата. Пробвайте да стегнете кожата си по този начин, защото дори и да не забележите голям ефект, то поне ще се насладите на един отпускащ масаж.

 

Има много начини, по които можете да стегнете кожата си след отслабване. След няколко трудни месеца в спазване на диети, вие най-после сте свалили желаните килограми, но все още не изглеждате добре и виновника за това е отпуснатата ви кожа. Разберете как да стегнете кожата си след загубата на килограми с няколко прости съвета. Постигнете желаната фигура и носете любимите си дрехи без никакви притеснения.  Йо-йо диетите Ако често спазвате диети с временен отслабващ ефект, то това влияе много лошо на вашата кожа. Постоянното разтягане и свиване на вашата кожа я кара да губи своята еластичност, затова спрете йо-йо диетите. По-добре спазвайте една по-дълга и ефективна диета, която включва цялостна промяна на начина ви на живот и хранене. Тези промени ще ви помогнат да задържите желаните килограми след диетата за по-дълго време.   Не отслабвайте прекалено бързо Бавното и постепенно отслабване дава шанс на вашата кожа да се възстанови. Стягането на кожата е един бавен процес, затова трябва да дадете време на кожата си. Отслабвайте постепенно, като промените начина си на живот, което ще ви предпази, както от вредното влияние на йо-йо диетите, така и от рязкото отпускане на кожата.   Ексфолирайте кожата си Учените твърдят, че използването на скраб за тяло помага за стягането на кожата след отслабване, защото стимулира кръвообращението и възвръща еластичността и здравината на кожата. Независимо каква точно е причината, факт е, че помага при много хора. Затова ексфолирайте кожата си веднъж на ден или няколко пъти седмично, за да постигнете бързи резултати.  Използвайте крем с колаген Друг начин да стегнете кожата си след рязко отслабване е да използвате кремове с колаген. Има кремове с колаген, които са специално предназначени за отпусната кожа. Тяхната цена е малко висока, но определено имат положителен ефект. Имайте предвид, че колагеновите кремове не оказват влияние на всеки, затова се консултирайте със специалист, преди да вложите в някой скъп крем.   Терапия с масажи Много хора твърдят, че масажите помагат за стягане на кожата след загубата на килограми. Масажите са изключително ефективни за стягане на кожата в горната част на ръцете и бедрата. Пробвайте да стегнете кожата си по този начин, защото дори и да не забележите голям ефект, то поне ще се насладите на един отпускащ масаж.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft