Като беше дебела ,той я обиждаше и унижаваше, а когато се превърна в секси маце, му отговори подобаващо!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Като беше дебела ,той я обиждаше и унижаваше, а когато се превърна в секси маце, му отговори подобаващо!
7044

Луиза е обикновено момиче, което е малко по-пълно от останалиете момичета в класа, което веднага я поставило на "стълба на срама" и всички момчета му се подигравали непрекъснато, обиждали го с различни обидни имена, дърпали го и го унижавали ...

Момичето се взело в ръце и поработило доста над себе си, за да стане привлекателна млада дама.

Сега, когато изглеждала съвсем различно, едно от момчетата, които я измъчвали, я поканило на среща, цели 8 години по-късно, вече като студентка. Тя е 22-годишна, но си спомня, че точно това момче най-много я малтретирало, защото била "грозна" .

 "Честно казано, бях много бясна, когато ми се обади да излезем. Наистина ме възмути, че сега, когато съм привлекателна, той автоматично иска да ме отведе в леглото ", обяснява Луиза.

Въпреки това, вместо да откаже поканата, тя приела, но със скрито намерение. "Моята първа мисъл беше да откажа, но после разбрах, че това е чудесна възможност", казва Луиза.

Приела да излезе на вечеря с това момче, но пристигнала малко по-рано и помолила сервитьора, когато дойде момчето, да му даде една нейна стара фотография със следното съобщение:

"Съжалявам, че не мога да дойда тази вечер. Спомняш ли си, когато бях дебела, а ти ми се подиграваше заради това? 

Не? 

Аз си спомням много добре, а следващите три години прекарах в ядене на по-малко от една ябълка на ден. Така, реших да прескоча вечерята. Спомняш ли си и веждите, на които се присмиваше? Косамтите крака, от които беше отвратен? 

Помниш ли, че всеки ден в продължение на три години, с твоите приятели ме наричахте ​​"звяр" ? 

Не, може би не помниш, така че искам да ти оставя това като напомняне. Когато следващия път си помислиш за мен, представи си момичето от снимката, защото именно то те пренебрегна тази вечер. 

Луиза ".

По-късно пристигнало извинение от момчето, което било напълно изненадващо. "Шокирана съм, че получих извинение със закъснение от 10 години и ако искаше наистина да се извини, трябваше да го направи миналия уикенд, когато се натъкна на мен, а не първо да ме кани на среща. Но все пак го направи и е супер, че изобщо имам извинение ". 

Ето какво пише той в съобщението:

"Исках да се срещнем като пиятели, а не защото изглеждаш добре. Предполагам, че можех да предвидя какво ще се случи и не те обвинявам, че ме отхвърли. Не мога да променя това какъв съм бил преди 8 години. Сега ще ти кажа, че съм напълно друг човек. Мога само да ти се извиня и да ти пожелая всичко най-добро. Предполагам, че вече няма да се чуем, но наистина пожелавам ти всичко най-добро, ти го заслужаваш! "

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft