Китайски хороскоп за 2014 г.

вход през zajenata.bg
13192
Източник: ПИК
Китайски хороскоп за 2014 г.

Според източния хороскоп 2014 г . ще премине под знака на Синия дървен кон, пише БТА.
Конят е силно, грациозно и вечно устремено напред животно.

Чужди са му мудността, колебливостта и флегматичността. В тази връзка настъпващата 2014 г. обещава да е непредсказуема, богата на различни събития, повечето от които хубави.
Много хора ще открият в себе си неподозирани качества като амбициозност, напористост, ще усетят прилив на енергия, ще са по-уверени в собствените си сили.
Като цяло 2014 г. ще е годината на откритията, на бизнеса, на кариерното израстване.
Конят ще е особено благосклонен към пътешествениците, новодомците и младите родители, а също към тези, които очакват дете.
Самотните мъже и жени ще имат шанса да си намерят половинка и да създадат трайна връзка. А отдавна оженените или омъжените ще разпалят страстта помежду си с нови и приятни впечатления.
Родените в годината на Коня ще получат като дар от покровителя си неизчерпаем оптимизъм, смелост и умение да постигат целите си, въпреки обстоятелствата.
Конят е символ на благородството и добротата, той е с открито сърце, затова ще създава пречки пред злонамерените. Годината на Коня ще поднесе на всеки прекрасния шанс да промени живота си към по-добър.
Астролозите съветват да посрещнем 2014 г., облечени в синьо или кафяво.
Не бива да се изключва и зеленият цвят, тъй като по китайските традиции опашката и главата на коня често се изобразяват именно с този цвят. Тъй като конят е благородно животно, облеклото трябва задължително да е стилно, без каквато и да било вулгарност.
Тоалетите на жените трябва да подчертават тяхната грациозност и елегантност. Бижутата е добре да са големи и дървени, например етно гердан или брошка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft