Консервиране на лозови листа за сарми

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Консервиране на лозови листа за сарми
14 Август 2017
3149

Лозовите сaрмички са сред любимите нашенски ястия. Дали пълнежът им е с накълцано на дребно месо, с кайма, само постни – с булгур, ориз и сушени плодове, с ароматни подправки – джоджен, чубрица или копър, все е вкусно. Има различни начини за консервиране и запазване свежестта на лозовите листа така, че да можем да ги използваме в продължение на една година.

Използват се винаги пресни листа, без стари и твърди жилки, без наранявания на повърхността, както и преди лозите да са пръскани с химични препарати. Берат се само листата по върховете, те са сочни, зелени и се огъват лесно, без да се пречупи самият лист. Листата се изчистват от дръжките, за да са еластични при навиване.

Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft