Лесно реване

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
23599
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

4 яйца
1 ч. ч. захар
2 ч. ч. брашно
1 бакпулвер
по желание настъргана лимонова кора, есенция или стафиди
сметана
сушени череши (други сушени или пресни плодове)

За сиропа:
2 ч. ч. захар
5 ч. ч. вода
1 ванилия

Разбиваме добре яйцата със захарта, към тях прибавяме бакпулвера и брашното. Разбъркваме сместа и изсипваме в подходяща тавичка.
Печем в предварително загрята фурна на около 200 градуса.
След като се опече реването, изваждаме от печката и оставяме да изстине.
През това време приготвяме сиропа – загряваме водата и разтопяваме в нея захарта. С горещия сироп заливаме с лъжица малко по малко цялото реване и оставяме да се напои добре.
Преди да сервираме – режем парчета и ги украсяваме със сметана и поставяме отгоре малък плод за красота.
Реването се прави много лесно и е невероятно вкусно.
Децата ви ще го харесат, а и веднъж в месеца може да се поглезите с нещо сладко.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft