Люси Иларионов разкри диетата, която му помогна в отслабването: Вижте менюто, което промени живота му! (Свали 20 кг. за 30 дни)

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Люси Иларионов разкри диетата, която му помогна в отслабването: Вижте менюто, което промени живота му! (Свали 20 кг. за 30 дни)
6650
Източник: http://lekuvai.bg/
Люси Иларионов разкри диетата, която му помогна в отслабването: Вижте менюто, което промени живота му! (Свали 20 кг. за 30 дни)

Люси Иларионов свали голяма част от тяглото си благодарение на операция, но след това е засилил ефекта и чрез специална  диета за отслабване . Тя се състои в хранително меню, изразяващо се в разделно хранене във всяка една седмица.

Чрез този режим режисьорът е смъкнал цели 20 кг.

в рамките едва на месец. Нещо, за което много хора мечтаят, но не могат да постигнат.

Автор на диетата е Ким Протасов . Той доказва, че с точните храни в рамките на една седмица човек може да постигне истински чудеса с тялото си.

Другото позволено по време на тази седмица са млечните продукти. В това число са изварата и киселото мляко. Те обаче не бива да съдържат повече от 3%  мазнини.През първите 7 дни се консумират зеленчуци. Те трябва да са предимно сурови, но може и на пара. Забранени са такива, които съдържат нишесте. Това значи, че са позволени зеле, краставици, аспержи, тиквички, патладжани, домати пише doctorbg.net.

Порцията в този период трябва да бъде от една част млечни продукти и две части зеленчуци.

През деня биха могли да се хапват още по едно варено яйце и две ябълки.

През втората седмица менюто е същото, но с една единствена промяна. Към обичайното се прибавят 300 гр. риба. Теглото се изчислява в суров вид. Заради рибата се намаляват млечните продукти с близо една трета от предходния период. Тук се включват едно варено яйце и три ябълки дневно.

През третата седмица хранителното меню е като през първата, но тук има един ден, в който се консумират само течности.

В четвъртата седмица нещата от предходната се повтарят, но с едно изключение. Има два разтоварващи дни. В първия пак се приемат само течности, а във втория могат да се изпиват до 2 л. айрян или прясно мляко. Не е задължително двата дни да са поредни.

Така само за един месец се постига не просто отслабване, а пълна детоксикация. Тази диета е полезна цялостно за здравето.

„Знаете, че бях много дебел. Подложих се на операция, но след нея не биваше да се връщам към стария си режим. Затова започнах диета за отслабване, която ми помогна да махна още близо 20 кг. от себе си.“ – споделя Люси Иларионов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft