Масаж Ин-Ян на четири ръце

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
СПА
Масаж Ин-Ян на четири ръце
3392
Източник: spaidea.bg
Масаж Ин-Ян на четири ръце

 

 

Учението за Ин и Ян е развито в източната философия преди 3000 години. Учението за Ин и Ян са двата равностойни противоположни компонента на едно неразделно цяло.

Те са абсолютно зависими в постоянно взаимодействие и динамично равновесие. Като частица от Вселената, човекът следва хармонизиращия принцип на Ин и Ян на двете енергии, които текат по двата основни енергийни канала: меридиана, непрекъснато движение на Ин към Ян и на Ян към Ин, което е първопричината на всички явления.

Ин натрупва и съхранява енергията, Ян я изразходва. Ин олицетворява женската енергия, Ян мъжката. Двете сили са в постоянно съперничество за превъзходство, два полюса, които се привличат, за да преодолеят съпротивлението помежду си и изградят съвършената хармония. Равновесието между тях определя здравето на човека. Когато едната от силите драстично надделее, настъпва криза, която се преодолява чрез балансирането им.

Масажът, който се изпълнява в синхрон от мъж и жена, уравновесява Ин и Ян енергията като създава неповторимо усещане за хармония и щастие. Маслото- букет от специално подбрани китайски билки, превръща този ритуал на единството в истински триумф за сетивата по пътя към преоткриването на извечното природно равновесие.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft