Мейзи Уилямс се присъединява към мисията на Always да вдъхновява младите момичета

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Мейзи Уилямс се присъединява към мисията на Always да вдъхновява младите момичета
19292

Познавате ли Мейзи Уилямс? За тези, които не я познават, Мейзи е 18-годишна актриса, известна с ролята си на Аря Старк в сериала „Игра на тронове“. На 7 юли тя стана посланик на мисията на Always „Като момиче“. 

Always, в лицето на световен лидер в грижата за жената, инициира нов проект в партньорството с TED, който е продължение на кампанията, стартирала миналото лято „Върхът на надеждността“.

Проектът „Като момиче“ беше открит след проучване, което показа, че увереността на момичетата по време пубертета стига до най-ниското си ниво. Изразът „като момиче“ се оказва фраза, която може много да подразни подрастващите девойки.

Тази година Always и TED организират интерактивна конференция, чиято цел е да промени значението на този израз и да я превърне в най-галантния комплимент, който едно момиче може да получи.

Сред лекторите на конференцията, състояла се на 7 юни 2015 г., беше и Мейзи Уилямс, която говори за това колко е важно да си уверен и изрази своята подкрепа към момичетата, които ги е страх от предразсъдъците на обществото.

Мейзи обръща внимание на това, че по време на пубертета момичетата се сблъскват с ограниченията, наложени им от обществото, което не приема нито начина им на живот, нито поведението им. 

Като се има предвид, че категоризирането на „трябва“ и „не трябва“ е болезнено за момичетата, Мейзи вярва, че тези бариери трябва да изчезнат и заедно могат да покажат на обществото, че никой не може да ги спре.

Актрисата сподели, че без тези ограничения, налагани от обществото, пубертетът би трябвало да бъде времето, през което всяко момиче да изгради своята самоувереност. Позовавайки се на своя опит, Мейзи вярва, че като свалим напрежението от тийнейджърките, най-важното е те да бъдат щастливи и да повярват, че искреността играе ключова роля по време на този период. В този ред на мисли, самоувереността е от изключително значение за бъдещето на всяко момиче.

Мейзи показа своята подкрепа към проекта “Като момиче“, като подкани девойките да се гордеят със своите постижения, със себе си и никога да не спират да мечтаят, защото те са неудържими.

Партньорството между Always и TED ще продължи съвместната си мисия. Началото бе поставено с излъчването на първия клип „Като момиче“, който убеждава младите момичета, че тяхната индивидуалност не може да бъде определяна и ограничавана от обществото. Включвайки се в програмата, всеки ще има възможност да потърси как да предаде посланията за значимостта на това да си самоуверен не само сред момичетата, а и сред техните родители и учители, защото заедно можем да създадем поколение, което вярва в себе си и осъзнава своите възможности. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft