Модерни прически за къдрава коса за 2014

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Красота
Прически
Модерни прически за къдрава коса за 2014
09 Януари 2014
11773

Ако косата ви е къдрава , трябва да се радвате – къдриците и вълните са голям хит и през идващия сезон, затова не губете време в изправяне, а напротив – изберете къдрава прическа , която подчертава стила и характера ви и я носете с радост. Разбира се, ако имате  права коса , има различни и много лесни начини да я накъдрите – дали с инструменти като преси и маши или пък с методи без топлинна обработка .

Представяме ви няколко красиви прически за къдрава коса , с които ще изглеждате зашеметяващо.Хитът на тази година е естественият вид – косата пада свободно, без сложно оформяне на къдриците.

Дори разрошена коса , която изглежда сякаш сега ставате от леглото – това ще е на мода през идния сезон. За естествени къдрици , подсушете косата си само с кърпа, поставете пяна за коса за обем . За да не изглежда косата ви много суха може да нанесете серум. След това я оставете да изсъхне нормално, без сешоар.


Ако търсите по ефектен и елегантен вид , добър избор е ретро прическата на вълни или вдигнатата прическа. Можете да я направите дори и ако косата ви е сравнително къса – например на каре . Най-важното нещо при ретро прическата са леките вълни – използвайте големи ролки и завършете прическата със спрей за коса.

Къдравата коса има предимството, че можете да имате романтична и женствена прическа дори и ако косата ви е къса . Можете да подстрижете косата си късо с бретон , който също да е къдрав или пък прав – смесването на права и къдрава коса също е на мода през този сезон. Бретонът, който стои на една страна е много чаровен и секси.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft