Интересни черти на мъжете според зодията им

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
6 Април 2013
56230

Мъж Телец

Упорит, твърдоглав и несломяем - Телецът никога не бърза с взимането на решения, но ако вече си е поставил цел, то ще се движи към нея като жив валяк за асфалт - бавно, но сигурно. Спорът с Телец си е истинско изпитание за нервите. Този мъж не само не умее да преговаря, но и не желае да се научи да го прави. "Съществуват две гледни точки - едната е грешна, а другата е моята" - счита Телецът и никакви доводи не могат да му въздействат.
В спора той предпочита да използва не толкова словесни аргументи, колкото езика на тялото. Поради факта, че природата обикновено не лишава Телеца от силни мускули, гледката си е доволно заплашителна. :)

Мъжът Телец е убеден в това, че любовта от пръв поглед е пълна глупост, измислена навремето от отвеян романтик. Нуждае се от време, за да може страстта да го завладее и по правило, влюбването му е предшествано от дълъг подготвителен период. Обичайните женски похвати от типа на кокетниченето, практически нямат никакъв ефект върху този мъж.

Телецът обича да се обгражда с комфорт. Ако Ви е поканил на гости в дома си, всичко ще бъде като сцена от любовен роман - приглушена светлина, тиха и приятна музика, шампанско... при това, сервирано със стил. Всички тези детайли за него са не по-малко важни от самия процес на съблазняване и резултата от това.
Телецът е способен да пропусне 'последното питие', ако види, че дамата все още не е взела окончателно решение и спокойно да се отправи да спи.

Мъжът Телец се отличава с умението си да се разбира с околните. Ако критикува някого за нещо, то ще го направи градивно. Този мъж не се страхува от тежката работа - колкото повече препятствия има на пътя му към целта, толкова по-голям интерес представлява тя за него.

Той надали ще отиде на разпродажба, за да си купи по-евтини дънки. Телецът далеч не е склонен да икономисва по този начин, тъй като предпочита само най-доброто. Няма значение за какво става въпрос - за питиета, храна или секс - всичко трябва да е първокласно.

Праволинейните Телци обичат жени, които не издребняват във въпроси от сорта на "Ти обичаш ли ме?". Тези мъже няма да Ви пеят серенади под прозореца и не очаквайте, че ще Ви предложат брак, слагайки пръстен на дъното на чашата с питието Ви например.

Мъжът Телец не изпитва никакви съмнения в собствената си сексуалност, затова не изпитва и необходимост да се самодоказва пред партньорката си. Ако искате да бъдете с него ще трябва да се приспособите към неговия вкус, което не е никак трудно, защото за Телеца жената е красива такава, каквато е.

Представителят на тази зодия знае цената на парите и посяга към спестяванията си само, когато е твърдо убеден, че това е наистина необходимо. Никой не може да го накара да посегне към скътаните си авоари, освен ако той самият не е готов да го направи. Въпреки това не бързайте да окачествявате въпросните мъже като скъперници - това, че не хвърля парите си на вятъра, далеч не означава, че ще му досвиди да Ви поднесе обеци с диаманти, ноутбука на Вашите мечти или билет за пътешествие като подарък за рождения Ви ден.

Въпреки факта, че Телецът създава впечатление за здрав и силен човек, на него му е нужно доста време, за да се възстанови след боледуване.
В сравнение с другите представители на Зодиака тези мъже ходят значително по-често на лекар. Не се страхуват от медицинските специалисти, защото инстинктивно усещат, че трябва да се грижат за здравето си.

При общуването с Телец най-добре избягвайте съветите и препоръките, дори и много да Ви се иска да ги изкажете. Външно миролюбив, той лесно се ядосва, когато си помисли, че го подценяват.
Телецът се отличава със завидна злопаметност и неумение да прощава - така че не се изненадвайте, ако по време на спор, той изкара всичките Ви грешки, при това от самото начало на познанството Ви.
Жената, която иска да получи нещо от Телеца посредством заплахи или шантаж, я очакват големи неприятности. По-добре действайте елегантно, меко и с финес.

Телецът е склонен към ревност, а неговата ревност е всеобхватна. Един от малкото представители на Зодиака, който сериозно ще осмисли предложението Ви да си останете приятели след раздялата - просто, защото собственическото му чувство е твърде развито. Въпреки това преди да продължите отношенията си по този начин, претеглете всички 'за' и 'против'. Телецът е доволно труден за общуване човек, който критикува (почти винаги градивно) всичко и всички.

Друго типично качество - способни са да защитават докрай своята гледна точка, дори и когато тя отдавна е загубена.
Рядко правят нещо, което да е в полза и на другите - прекалено големи егоцентрици са.

Мъжете, родени през първите две седмици от този знак на Зодиака, като правило, не се отличават с търпеливост. Те искат да получат всичко "тук и сега", незабавно! Дотолкова са устремени в постигането на целите си, че често губят много повече енергия, сили, време и нерви, отколкото е необходимо.
Тези, които са се появили през последните две "телешки" седмици, са склонни към "заобиколни маневри". Те винаги ще проверят щателно нещо преди да се хвърлят към него.

Ако искате да се научите как да общувате правилно с мъжа Телец, вземете пример от тореадорите, които не се втурват директно към бика, а търпеливо изчакват той сам да се приближи до тях...

Телецът е идеален партньор за търпеливите и разумни жени, които търсят в мъжа закрилник и мечтаят да могат да се скрият зад крепкото му рамо от всички житейски несгоди.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft