Направи си сам: коледна играчка балон

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Начин на живот
За Дома
Направи си сам: коледна играчка балон
12 Декември 2012
6833

направи си сам - коледна играчка балон

Ако искате по-нестандартни ирачки на тазгодишната си коледна елха , вижте тази идея. Тя е толкова проста, че чак ще се чудите как не ви е хрумнала по-рано.

Целият вход миришеше на парфюм, а като съседката отвори вратата да излезе направо се опияних и веднага я питах за ароматизатора Кой ли не е мечтал като дете за къщичка на дървото! Ето избрана колекция-Особено ми допадна номер 5, а на вас коя Това, което се вижда на снимката е краварник-Те се настаниха в него, но вижте преди това, как го преобразиха! Писна ми да давам сума пари по заведенията за него, а толкова го обичам, затова се научих да си правя вкъщи. Ето как и вие можете Мислих да освежа латекса вкъщи, но след като видях тези тапети определено ще си залепя и аз (много снимки и идеи) Само сложих по 1 лъжица от това в ъгълчетата и докато се обърна вече събирах умрели хлебарки из целия апартамент Иконата, която трябва да има във всеки дом- мощен щит срещу зли сили, злоба и завист
Просто вземете красива играчка топка и ето какво да направите.

как се прави играчка за елха балон

Така по изключително лесен начин ще се сдобиете с много оригинална декорация , а и е проект, в който можете успешно да включите и децата. Знаем колко много обичат те да създават красиви предмети и какво по-подходящо от коледна украса .

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft