Нещата, които никога няма да разберете за жената стрелец!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Нещата, които никога няма да разберете за жената стрелец!
11281
Нещата, които никога няма да разберете за жената стрелец!
Жената Стрелец е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове.
Трудно е да задържите млада жена Стрелец вкъщи. Тя изпитва ужас да се установи на едно място. Голяма част от представителките на зодията успяват бързо да се аклиматизират и справят с живота в чужбина. Любопитни са и умеят да завързват контакти.
 

Жените Стрелци са превъзходни преподаватели, висши съдебни или административни служители, успешни спортистки, певици, хора заемащи ръководни постове в държавата, пише zodiite.com. Много им се отдава спорта, тъй като имат силна воля за победа, но най-желаното от тях занятие си остава пътуването и опознаването на различни държави. Един от минусите на Стрелците е, че не могат да оценят истинската стойност на парите и в някой случай могат да бъдат големи разсипници.

Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование. Тя не обича да бъде мамена и ако това стане отвръща по същия начин на партньора си. Нейната къща е красива и се опитва всячески да я направи такава, каквато я вижда в мечтите си. Книгите и музиката заемат голямо място в живота й. За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до напреднала възраст.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft