Не оставяйте кутията за захар празна - някои елементи в дома са енергийни и емоционални вампири!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Не оставяйте кутията за захар празна - някои елементи в дома са енергийни и емоционални вампири!
5499

Много често не сме наясно, че отделни елементи са "емоционални вампири", които крадат положителната енергия и застрашават мира и хармонията в дома.

За да цари позитивна енергия във Вашия дом, освободете се от следните неща:

1. Пукнати чинии, чаши и други съдове - такива съдове носят лоша енергия на всеки, който ги използва, твърдят Фън Шуй експертите. По-добре да си купите евтин нов, който да използвате, отколкото скъп и повреден.

2.

Празни съдове за кафе или захар - На всеки му се случва понякога да остане без запаси от храните, които ежедневно използва. Въпреки това, съдовете, в които се съхраняват подправки не би трябвало да бъдат празни, защото празните съдове в кухнята засягат щастието и хармонията в дома.

3. Стари вестници, списания, книги и хартии - Фън Шуй експертите съветват щом прочетете вестниците да изхвърлите в кошчето. Ако събирате стари вестници или книги, съхранявайте ги на рафта, а не на пода или в ъгъла на стаята.

4. Обувки пред врата - независимо дали са подредени пред спалнята или някоя друга, тези обекти са истински "енергиен вампири3 особено ако са мръсни.

5. Мръсни дрехи в ъгъла на стаята - това е една от най-важните неща, за което експертите предупреждават. Може би е най-лесно да изхвърлите мръсните дрехи на пода или на някой ъгъл, но на това място изчезва и цялата положителна енергия от дома.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft