Кои са най-полезните храни за сърцето

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
3 Май 2012
17854
Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастни киселини – от ядки (орехите са най-добрия източник) и тлъста риба; те предотвратяват запушване на артериите, помагат за отпускане на стеснени артерии, и намаляват липопротеините с много ниска плътност – мазнини в кръвта, за които се смята, че са свързани със сърдечносъдовите болести. 

1 2 3
4
5
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft