Кои са най-полезните храни за сърцето

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
3 Май 2012
19771

Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастни киселини – от ядки (орехите са най-добрия източник) и тлъста риба; те предотвратяват запушване на артериите, помагат за отпускане на стеснени артерии, и намаляват липопротеините с много ниска плътност – мазнини в кръвта, за които се смята, че са свързани със сърдечносъдовите болести. 

1 2 3
4
5
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft