Кои са най-полезните храни за сърцето

вход през zajenata.bg
26765
Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастни киселини

Омега-3 мастни киселини – от ядки (орехите са най-добрия източник) и тлъста риба; те предотвратяват запушване на артериите, помагат за отпускане на стеснени артерии, и намаляват липопротеините с много ниска плътност – мазнини в кръвта, за които се смята, че са свързани със сърдечносъдовите болести. 

1 2 3
4
5
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft