Пилешки сърца по селски

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
20665
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1/2 кг. пилешки сърца предварително сварени
7 глави стар лук
4-5 склидки чесън
1 морков – пресен
около 200 грама пресни гъби
3 печени чушки пипер
1 ч.ч. доматен сок

Водата, в която са варени пилешките сърца, се прецежда и отделя настрани в дълбок съд. В тенджера се слагат7 глави стар лук, нарязан на шайби, и се задушава с малко олио. Прибавят се 4-5 склидки чесън, 1 морков – пресен, около 200 грама пресни гъби, 3 печени пиперки. Всичко се задушава леко с 1 ч.ч. доматен сок и 1 ч.ч. от водата, където са врели сърцата. След като покъкри на тих огън, се добавя още малко от водата на сърцата и се задушава до готовност.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft