Пилешки сърца по селски

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
35287
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1/2 кг. пилешки сърца предварително сварени
7 глави стар лук
4-5 склидки чесън
1 морков – пресен
около 200 грама пресни гъби
3 печени чушки пипер
1 ч.ч. доматен сок

Водата, в която са варени пилешките сърца, се прецежда и отделя настрани в дълбок съд. В тенджера се слагат7 глави стар лук, нарязан на шайби, и се задушава с малко олио. Прибавят се 4-5 склидки чесън, 1 морков – пресен, около 200 грама пресни гъби, 3 печени пиперки. Всичко се задушава леко с 1 ч.ч. доматен сок и 1 ч.ч. от водата, където са врели сърцата. След като покъкри на тих огън, се добавя още малко от водата на сърцата и се задушава до готовност.
 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Design & Development: TaraSoft