Пиле Жулиен

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
21 Ноември 2012
10863
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

2 пилешки пържоли
300 гр. шунка
200 гр. кисели краставички
200 гр. готварска сметана
5 триъгълничета топено сирене
половин пакетче масло
1 щипка черен пипер
сол на вкус

Маслото се слага в тенджера или по-дълбок тиган и се разтопява. Месото се нарязва на средно дебели ленти (жулиени) и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят поетапно краставичките и шунката, нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. Добавя се и топеното сирене и се готви до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната и ястието се подправя с черен пипер и сол на вкус. Бърка се до желаната гъстота.

По желание може да прехвърлите така приготвеното пилешко в йенски (или друг огнеупорен) съд, да поръсите всичко с кашкавал и да запечете до зачервяване!

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft