Пиле попска яхния

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
5548
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1/2 пиле или 2 пилешки бутчета
3-4 глави лук
1 1/2 кафени чаши олио или 1/2 пакетче краве масло

1 кафена чаша бяло вино
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка червен пипер
1 дафинов лист
няколко зърна черен пипер (бахар)

Лукът се изчиства, измива и нарязва и се слага заедно с нарязаното на порции месо (бутчетата се срязват на 2 части в ставата) в тенджера. Прибавят се солта, червеният и черният пипер, дафиновият лист, мазнината, бялото вино и 1 кафена чаша вода. Разбърква се и се вари около 50 мин. на по-слаб огън, без да се отхлупва. Няколко пъти тенджерата се разклаща.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft