Пиле по ловджийски

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
admin
Добавена от: admin
22 Декември 2011
2453
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

1 бр. пиле
300 гр лук кромид стар
300 гр гъби печурки
200 гр моркови
200 мл вино червено
150 гр бекон
800 гр домати консерва
100 гр кисели краставички
2 стръка ч.л. мащерка
2 ск. чесън стар
2 бр. бахар зърна
1 бр. дафинов лист
1/4 вр. магданоз пресен

Пилето се нарязва на порционни парчета
В тиган се запържва беконът и се отделя настрани
Месото се запържва в същата мазнина, като ако е необходимо, може да се добави и олио и се слага в широка тенджера
В същия тиган се запържват и лука, морковите, една скилидка чесън и гъбите, които след това се добавят към пилешкото и бекона
Ястието се залива с вряща вода
След като поври десетина минути, се добавя виното
Прибавят се доматите, ситно нарязани или пасирани
Ястието се подправя с дафинов лист, бахар, сол на вкус, черен пипер на зърна и два стръка мащерка
Когато месото е почти готово, се добавят ситно нарязаните кисели краставички
Готовото ястие се поръсва с прясно смлян черен пипер, пасиран чесън и пресен магданоз
Поднася се с варен ориз
Забележка: В ястието може да се добавят и черни маслини

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft