Полски борш с червено цвекло (хлодник)

вход през zajenata.bg
регистрация през facebook
Активирай автоматично своя акаунт в За Жената, като влезеш през твоя Facebook
регистрация през zajenata.bg
Прочетох и съм съгласен с правата и задълженията на потребителя при ползване на услугите на сайта
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Полски борш с червено цвекло (хлодник)
admin
Добавена от: admin
17 Януари 2012
1235
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Необходими продукти

Почистеното червено цвекло се сварява до омекване, обелва се и се пресова. Прибавят се саламурата от краставичките, ситно нарязаните ароматни треви, сметаната, нарязаната на кубчета стерилизирана краставичка, месото и се разбърква добре. След това се прибавят обелената и нарязана на парченца прясна краставичка и нарязаните на парченца сварени яйца, черен пипер, сол и отново се разбърква добре.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически
Маникюр
Рокли
Грим
Обувки
Бижута Аксесоари
Чанти
Звезди
още
Модни тенденции
За дома
Дизайн
Екзотични Пътешествия
Татуировки
Design & Development: TaraSoft