Полски борш с червено цвекло (хлодник)

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Полски борш с червено цвекло (хлодник)
Полски борш с червено цвекло (хлодник)
admin
Добавена от: admin
3054
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Почистеното червено цвекло се сварява до омекване, обелва се и се пресова. Прибавят се саламурата от краставичките, ситно нарязаните ароматни треви, сметаната, нарязаната на кубчета стерилизирана краставичка, месото и се разбърква добре. След това се прибавят обелената и нарязана на парченца прясна краставичка и нарязаните на парченца сварени яйца, черен пипер, сол и отново се разбърква добре.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft