Привлекателни мъже с голи глави

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Привлекателни мъже с голи глави
11291
Привлекателни мъже с голи глави

 

 

 

 

 

Плешивата глава е красива! Не ми ли вярвате? Огледайте се наоколо и ще откриете, че много от мъжете, по които се заглеждаме са с голи глави по някаква причина–плешиви, или с бръснати глави. Аз мога да се досетя за много актьори, модели и атлети, които са с голи глави и са супер готини и секси! Ето и моят списък от гологлави красиви мъже

 

 

1.

Патрик Стюарт

  

 

 

Макар че е Шекспиров актьор, или поне беше, той може би е най-добре познат от филма “Стар Трек” в ролята на капитан Жан Люк Пикард. Харесвах го в тази му роля и се надявам и за в бъдеще да се появява в повече филми.

 

 

2. Ед Харис

 

 

Ед Харис трябва да бъде прототип за мъже, които са гологлави и секси. С течение на времето, той става все по-готин и продължава да играе великолепно! Той притежава онази сурова красота, на която трудно се устоява!

 

 

3. Джейсън Стейтъм

 

 

Аз съм негов фен още от „Две димящи дула”. По мое мнение, от тогава той не е направил нищо по-впечатляващо, но си остава секси!

 

 

4. Вин Дизел

  

 

 

Вин Дизал ни е известен от филми в разнообразни жанрове: драма- „Спасяването на редник Раян”, екшън- „Бързи и яростни”, или комедия „Умиротворителят”. Виждате, че той има потенциал и класа и е толкова секси!

 

 

5. Кели Слейтър

 

 

Знам, че трудно може да се квалифицира като актьор, като се изключи епизодичното му появяване като гостуващ актьор в „Спасители на плажа”. Въпреки това го включвам в този списък, защото е много готин! Има ли значение, дали е най-добрият сърфист, или актьор?

 

 

6. Стенли Тучи

 

 

Откога Стенли Тучи стана секси? Напоследък изглежда малко шантаво, но това не го прави по-малко привлекателен, а напротив!

 

 

7. Брус Уилис

 

 

Мисля, че Брус Уилис е оригиналният гологлав актьор, за когото не си спомням коя роля е играл с буйна коса на главата си. И винаги си е бил секси. Спомняте си „Умирай трудно”, нали?

 

 

8. Романи Малко

 

 

Романи Малко не е толкова известен, но изглежда чудесно и секси, затова го слагам в класацията.

 

 

9. Мич Пиледжи

 

 

Мисля за него, че е секси още откакто изигра Скинър от „Досиетата Х” и дори ми харесваше повече от Фокс Мълдър. Няма да го забравя и от потресаващият „Шокър”.

 

Ето виждате ли какво имам предвид? Не ми казвайте, че не харесвате поне един от тези изброени актьори, а може би ще се сетите и за други, за които аз не съм се сетила?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft