Проверете числото на душата си-Ако имате 9-Успех и постижения, ако имате 7-власт над стихиите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Проверете числото на душата си-Ако имате 9-Успех и постижения, ако имате 7-власт над стихиите
14909

Всяка човешка душа си има число. Разкривайки символите му, ще се докоснете до най-съкровените си тайни.

Определянето на числото на душата е изключително лесно и всеки може бързо да си го изчисли. За целта трябва да намерите датата си на раждане в таблицата и да изберете цифра срещу нея, в колоната „Число на душата”, а след това да прочетете тълкуването на цифрата. За да определите числото на душата си, използвайте календарното си число от деня на раждане.

Ако числото на рождената ви дата е двуцифрено, редуцирайте го до едноцифрено, като съберете цифрите. Например: 29 = 2 + 9 = 11 = 1 + 1 = 2, т.е. числото на душата на човек, роден на 29, е 2. Колкото по-висока е стойността на числото на душата, толкова по-силни са вибрациите. Това число се отнася до вътрешните ви, скрити таланти и може да ви помогне да изберете бъдещата си професия или при вземането на други важни решения.    

Едно - мразя ограничения

Единицата е числото на импулсивен, насочен към постигане на високи цели, човек. Движат ви индивидуализмът и егоизмът и ви дават определен импулс за действие. След като си поставят целта, хората с число на душата 1, се втурват напред. Мразите ограниченията и затова се справяте с всички проблеми още с възникването им. Безстрашни лидери сте, упорити и решителни.  

Две - Баланс и спокойствие

Символ на спокоен в поведението и действията си човек, нежен, тактичен, умеещ да намира компромиси, който умее да се владее. Вие сте човек с противоборство между две равностойни начала, насочени в противоположни посоки. Благодарение на това противоборство съумявате да поддържате баланс и спокойствие. Можете лесно да се подчинявате, пасивни и меки по характер сте. По-близка ви е ролята на съветник или дизайнер, а не на изпълнител.  

Три - универсалният човек

Символ на универсалния човек. Във вас неделимо са събрани мъжката воля и женската любов. Числото 3 означава пълна противоположност на двете части на вътрешното ви „аз”. „Тройката” символизира триъгълника на живота между миналото, настоящето и бъдещето – раждането, живота и смъртта. Що се отнася до хората, чието число на душа е 3, те са лекомислени, несериозни, като правило живеят ден за ден, без да обръщат внимание на ежедневната суета. Тези хора не са в състояние да се справят сами със себе си, да разкрият собствените си способности. Основната им цел в живота е възход в света, налагането на контрол и власт над другите, макар че и самите те перфектно да изпълняват отправените им заповеди и нареждания.  

Четири - трудолюбиви и разумни

Това число символизира четирите стихии, четирите сезона и четирите периода от живота. Хората с число на душата 4 са трудолюбиви, балансирани и разумни. Всичко, което си поставят като цел, го постигат сами. В дискусиите заемат противоположна позиция и много рядко дават отдушник на емоциите си. На нокти приемат правилата и разпоредбите, привличат ги реформите. „Четворката” символизира успеха в техническите области.  

Пет - не ви свърта на едно място

Символ е на човек, който не го свърта на едно място, стремящ се към самоусъвършенстване, търсене и придобиване на опит. Вие сте натура, преизпълнена с ентусиазъм, нуждаеща се от приключения и риск. Решението да действате идва спонтанно и изведнъж. В живота си се управлявате от позитивни нагласи, находчивост, остроумие и жизненост. Вие сте устремени само напред и мислите само за позитивните резултати от всичко, с което сте се ангажирали. Като цяло хората с число на душата 5 са нервни, приключенски настроени и много подвижни.  

Шест - творческа личност

Шестицата е числото на творческата личност, символ е на семейството и сливането на мъжете и жените за създаването на нов живот. Числото 6 също така символизира връзката между Бога и човека. Хората с число на душата 6 са надеждни, честни и способни да спечелят уважение и да подобрят не само собствените си условия на живот, но също така и на другите. Търпеливи са и имат естествен вътрешен магнетизъм, но при изпълнението на плановете си са твърди и устойчиви. Много са романтични и обичат изкуството, не могат да понасят ревността, както и всички видове разногласия и караници. Лесно намират общ език с абсолютно всички. Имат голям талант да печелят приятели и повишено чувство за дълг. Те са домошари, щастливи са в кръга на роднини и приятели.  

Седем - власт над стихиите

Седмицата спада към свещените числа, символ е на тайните и знанията. От древни времена се е смятало, че числото 7 е основата на цялата еволюция. Именно седемте духове са били дарени от Бога с власт над стихиите, от които по-късно са били сътворени всички животни и растения. Това число обозначава седемте дни от седмицата, седемте цвята на дъгата, седемте ноти в скалата. Хората с число на душата 7 са творчески личности, макар и с някои странности. Добре развита интуиция, способност да анализират, богато и живо въображение – това са качествата, с които са надарени тези хора. Като правило те стават художници, поети и други деятели на изкуството.  

Осем - философско мислене

Осмицата е числото на материалния успех, на надеждните хора, способни да довеждат всичко до съвършенство. От една страна, това е числото на тоталния преврат или революция, а от друга – на религиозната привързаност, философското мислене. Хората с числото 8 на душата се отличават от мнозинството. Те прикриват чувствата си. В душата си са самотни и рядко намират разбиране сред хората, а след смъртта им често им се прекланят. Вашето число на душата в професионалната сфера означава успех в бизнеса, безстрашие във всички сфери на живота, особено в търговията и промишлеността. Имате талант да управлявате екип и отлична административна способност.   

Девет - успех и постижения

Девятката е универсално число, притежава типичните черти на всички прости числа. Символ е на успех и постижения. Числото на душата 9 ви характеризира като изключително интелигентен човек, притежаващ голяма физическа сила, способни сте да разкриете огромен потенциал. Вие сте успешни в творчеството и сте артистични. Притежавате чудесни магнетични способности. Основният проблем на тези хора е незнанието им по какъв път да се движат, често не осъзнават способностите си. Много импулсивни и избухливи са.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft